Приложения

Уникалната система Longopac, разработена в Швеция, дава възможност за по-интелигентно управление на отпадъците и иновативни решения за опаковане. Чувалите се сменят и запечатват откъм външната страна – избягва се контакта с отпадъците, което прави системата Longopac хигиенична. Сакодържателите или контейнерите Longopac са над 100 модела съобразно конкретното им приложение – на колелца, с капак и педал, за стенен монтаж, луксозни модели за интериор, решения за външна употреба, двойни и тройни шкафове за разделно сметосъбиране, екологични модели, решения за фестивали и масови събития.

Промишленост

Industry

ХОРЕКА

Longopac

Търговски обекти

Здравеопазване

Healthcare

Поддръжка на  сгради

Cleaning

Waste Water

Comments are closed.

 • Longopac от Paxxo

  Paxxo е шведска семейна компания, основана през 1980 г.. Paxxo произвежда уникалната система за торбички Longopac – трипластов супер фин и много здрав полиетилен. Системата Longopac се дистрибутира от сертифицирани партньори в повече от 40 страни.

  Paxxo >>

 • ЕФЕКТИВНИ, ХИГИЕНИЧНИ, ЩАДЯЩИ ОКОЛНАТА СРЕДА

  Системата Longopac позволява по-интелигентно управление на отпадъците, по-добра работна среда за служители и работници, гарантирано високо качество и реален принос в опазване на околната среда.

 • ХАРАКТЕРИСТИКИ И СЕРТИФИКАТИ НА LONGOPAC

  Производителят на системата LONGOPAC e сертифициран по:
  - ISO 9001 и ISO14001
  - NORMPACK – опаковане и третиране на храни, хранителни отпадъци и фармацевтични отпадъци
  - TUV Nord сертификат за Pactosafe – системаза запечатване на цитотоксични и биологично опасни отпадъци